@sueri jo das mit rohem fleisch, fisch oder au pasteurisierte Sache isch ganz klar. Aber ha ehnter so an Gwürz dänkt, bsp. Safran hani gläse sött me nüm neh,
zimt isch für mi logisch, aber au Thon us dr Büchse schriebe sie jo me sötts nit ässe wägem Quecksilber. Au gwüssi Teesortene sind jo verbote.
Mini Ahgabe sind: 1991, AG, kei Chinder
@ Miiyu jo genau das hani ebbe alles au gfunde, aber s isch no schwierig uf gwüssne Produkt das usezfinde, z.B. Uf mim Joghurt woni jede morge iss, stoht nix vo Rohmilch aber au nit das es pasteurisiert isch, jo was zellt denn jetzt?

ich frog mi bi Rohmilch aber no: wenns in dr Sauce kocht isch(bsp. riibchees) öbs denn nit goht? Die ganze Bakterie tötets jo ab oder nit? Alkohol isch bi mir eh kei Thema, has nit gärn also muessi au nit verzichte xD, Rauche dueni au nit. Ich bi ebbe Chöchin drum muessi jetzt avo piinlichscht gnau luege wie wo was, und wills mer im Gschäft jo au nonig ahmerke loh drum muessi chli ufpasse wienis ahstell,

Glaub das mit em Bade isch das nit ehnter gege Ändi vo dr Schwangerschaft wäg em Kreislauf? Also me sötts vorallem nüm ohni „Ufsicht“ mache, falls me kippt. Sport hani gläse das vorallem Laufe und Schwümme sehr guet isch.
Aber bi froh um euch Tipps, will Dr. google verzellt uf jedere zweite Site öbis anders...